Birth of Joy - Get Well (2016)

Label: Suburban

1. Blisters (3:28)
  2. Meet Me at the Bottom (4:10)
  3. Choose Sides (3:33)
  4. Numb (6:07)
  5. Midnight Cruise (4:42)
  6. Carabiner (3:01)
  7. Those Who Are Awake (4:16)
  8. You Got Me Howling (3:31)
  9. Get Well (8:06)
  10. Hands Down (4:26)

avatar van E-Clect-Eddy
Eerste kennismaking met deze band via de luisterpaal.

Ik zie ze waarschijnlijk dit jaar in de Tolhuistuin waar ik eigenlijk voor The Mysterons naar toe wil. Kan dus geen kwaad om ook de hoofdact eens aan te horen ipv alleen de support

avatar van philtuper
Zaterdag 5 maart as. samen met krautrokstampers zZz te zien in Grenswerk Venlo. Ondergetekende mag tijdens de pauze plaatjes als deze draaien... Mooi affiche dus!

avatar van IMPULS
Ga ze ook zien in de Tolhuistuin, 13 maart. Dit album is even wennen. Op het eerste gehoor wat minder ruig, rauw en meer op techniek. Nog geen nummer dat direct binnenkomt. Nog wat vaker beluisteren alvorens een oordeel te geven.

avatar van IMPULS
Door luisteren en je gaat de parels er weer uitvissen. 2 wat minder spannende composities.

avatar van Sunderland
Wow, BoJ in het voorprogramma van Muse in Istanboel en Boekarest! Goed bezig!

Sowieso zijn ze gestart met een indrukwekkende Europese tour. Leuk!

avatar van Knoracle
Heerlijk onnederlands goed album. Het rockt, kraakt, piept en schuurt in al zijn voegen. Met het stuwende orgel erbij en de dwingende drums van Bob. Geen enkel zwak nummer of wellicht Midnight Cruise ? Live wordt er nog een paar tandjes bijgeschakeld en komt de meest houten klaas moeiteloos in beweging. Vakkundig wordt het tempo opgeschroefd om het publiek na de laatste toegift versuft achter te laten. Pfff, snel Get Well weer opzetten.