The Tony Rich Project - Pictures (2006)

R&B / Soul
Label: Arista

1. Because There's U (Prelude ) (1:25)
  2. Gone Girl (4:08)
  3. Somethin' About U (4:06)
  4. R U Breathin? (4:01)
  5. That One (That Girl ) (3:41)
  6. Quiet (4:29)
  7. Pictures (Never Die ) (1:42)
  8. Would U Lie? (3:18)
  9. Moving On (4:13)
  10. Sponge (4:08)
  11. Do You Feel Me (Interlude ) (1:43)
  12. U My Girl (3:17)
  13. She Loves Me (3:00)
  14. Don't Be Worried (3:06)
  15. Beautiful (4:07)
avatar van Reijersen
Voila!

heerlijke R&B

avatar van musicfriek
En Reijersen, hoe is dit album? Zie dat je het gewaardeerd hebt met 3,5 ster.

avatar van Reijersen
Een verademing in het hedendaagse 13 in een dozijn R&B. Inderdaad een 3,5 waard tot nog toe, maar mijn gevoel zegt dat het een groeiertje is. Dus de score kan altijd omhoog gaan.

Het is meer R&B als Soul en het is niet echt dat je iets heel erg vernieuwends hoort, maar dat hoeft niet altijd slecht te zijn. Als het maar goed uitgevoerd wordt, dat is bij dit album het geval.

De stijl van het album is te omschrijven als een combinatie tussen Luther Vandross en de slow nummers van Blackstreet. Ook nog een vleugje Raphael Saadiq.

avatar van musicfriek
Nou, klinkt goed dus! Het nummer Nobody Knows was destijds mijn favoriete single van 1996. Dit album is natuurlijk wel 10 jaar later. Maar als het kruising is van Luther en Blackstreet dan moet het wel goed zijn. Mijn interesse is in ieder geval gewekt!

The Tony Rich Project is altijd goed geweest. Echt een muzikaal talent die Tony Rich en je kan het horen en nog belangrijker..je kan het voelen!!! Zijn albums worden meestal wel genomineerd met een grammy award. Zo ook "Ressurected" Zeker de moeite waard om te checken. Ik vind deze gozer qua lyrics echt een poët.

avatar van jelmer19
Goeie cd,
Heb em gisteren weer even beluisterd en het blijft een prachtige plaat !!!