menu

Lacey Sturm - Life Screams (2016)

mijn stem
4,00 (7)
7 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: Followspot

  1. Impossible (3:39)
  2. The Soldier (2:54)
  3. I’m Not Laughing (3:17)
  4. Vanity (1:48)
  5. Rot (3:24)
  6. You’re Not Alone (3:35)
  7. Feels Like Forever (3:14)
  8. Life Screams (3:30)
  9. Faith (3:51)
  10. Roxanne [Live] (5:25)
  11. Run to You (3:38)
totale tijdsduur: 38:15
zoeken in:
avatar van The_CrY
3,5
Nooit naar Flyleaf geluisterd, maar solo klinkt Lacey Sturm in ieder geval alleraardigst. Ik verwachtte eigenlijk, met mijn bevooroordeelde kop, een soort tienerrock, welkgeen mijn huisgenoot steevast opzet tijdens de afwas. Gelukkig ben ik dat bespaard gebleven. Er zit zeker wel een soortgelijke vibe in met de wat dramatische zang en de feel good gitaren, maar bij elk nummer is er toch iets dat van de middelmaat doet afwijken, zij het een interessant tokkeltje of een imponerende opbouw. En natuurlijk zijn de teksten niet van het tienerrock-niveau, wat ook een enorme opluchting is. Life Screams vind ik een prettige plaat stevige, moderne rock die enorm lekker wegluistert.

avatar van ProgMetal
4,5
The_CrY schreef:
Nooit naar Flyleaf geluisterd


Dan zeker het debuut uit 2005 eens opzetten als je dit album bevalt gaat je dat zeker niet tegenvallen.

Die stem, al meteen verkocht bij haar debuut met Flyleaf. In al die talentenjachten hebben ze het vaak over "tekstbeleving". Daar ontbreek het niet aan bij deze dame. Dat hoor je 100% en dat maakt voor mij "Roxanne" meteen de topper van deze plaat want dat is ook nog eens live. Ik wordt er vast voor afgeschoten, maar door de "beleving" is deze cover zo veel beter dan het origineel. En daarmee doe ik absoluut helemaal niets af aan de rest van de eigen nummers.

Van mij mogen er nog vele volgen van Lacey.

Als er toch een puntje van kritiek moet zijn, teksten van deze dame zijn (meestal) erg heftige kost.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:19 uur

geplaatst: vandaag om 12:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.