Ina Forsman with Helge Tallqvist Band - Ina Forsman with Helge Tallqvist Band (2013)

Finland
Blues
Label: Q

1. Something's Got a Hold on Me (3:05)
  2. What Have I Done (3:20)
  3. Queen Bee (3:43)
  4. 5-10-15 Hours (3:22)
  5. I'd Rather Go Blind (3:05)
  6. That's All I Need (3:36)
  7. Got Love If You Want It (3:07)
  8. I Got Trouble (3:37)
  9. He Belongs to Me (3:18)
  10. Number 9 Train (4:47)
  11. Willie and the Hand Jive (3:06)
  12. All I Could Do Is Cry (4:33)
  13. What Have I Done Wrong (3:39)
  14. Every Night About This Time (5:02)
  15. Slow Walk / Honky Tonk (3:28)
Lekkere blues van deze Finse die onder haar hoede werd genomen door Helge Tallqvist. Op haar nog te verschijnen nieuwe album opereert Forsman onder haar eigen naam en is er meer soul aan toegevoegd (hier is het dus vooral blues die de boventoon voert).

Een nog zoekende jongedame zal in 2016 veel luisteraars doen verbazen....... weet verdomd goed wat ze wil en haar imposante stem in wisselwerking met geweldige band zal velen niet onberoerd laten.