Rose Tattoo - Angry Metal (1989)

Australiƫ
Label: Repertoire

1. Rock 'n' Roll Outlaw (3:18)
  2. The Butcher and Fast Eddy (6:30)
  3. Dead Set (3:10)
  4. One of the Boys (3:08)
  5. Tramp (2:35)
  6. Nice Boys (2:50)
  7. Remedy (3:00)
  8. Sidewalk Sally (3:00)
  9. Scarred for Life (2:45)
  10. We Can't Be Beaten (3:05)
  11. It's Gonna Work Itself Out (3:55)
  12. Branded (6:30)
  13. Out of This Place (4:20)
  14. All the Lessons (3:03)
  15. Assault and Battery (3:25)
  16. Southern Stars (4:22)
  17. Death or Glory (3:00)
  18. Magnum Maid (3:10)
  19. Saturday's Rage (3:29)
  20. The Radio Said Rock 'n' Roll Is Dead (3:20)
avatar van vielip
Mijn eerste kennismaking met Rose Tattoo. En wat voor één!! Deze verzamelaar geeft een prima overzicht van de carriere van deze band. Al kan ik me voorstellen dat er mensen zijn die hun bepaalde favorieten missen. Zo vind ik het onbegrijpelijk dat één van hun beste songs, Astra Wally, er niet opstaat maar enfin...

avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Ik heb twee kleine correcties ingediend voor het label en het jaar van verschijnen, deze zijn respectievelijk Repertoire en 1993. Deze verzamelaar bevat enkel en alleen nummers van de eerste vier albums uit de periode 1978 tot en met 1984, het bevat geen allerlei obscure extra's of live opnamen. Tracht die vier albums te pakken te krijgen, zou ik zeggen.