Dione - Rewinder EP (2016)

1 stem

Dance
Label: Megarave

1. Rewinder (4:34)
  2. Into the Sky (4:47)
  3. The Reverend (4:53)
  4. We Make You Feel (4:27)

met RTC

avatar van Joeri_000
Eerste wat mij opvalt is de Fancy hoes. Ik heb de Dione van de laatste jaren (vanaf 2010) wat uit het oog verloren.. Af en toe een aardig trackje op meestal een toch wat magere release..

Rewinder is een aardig trackje, klinkt wel enigszins fris .. matige voicesample en matig melodietje though..

Into the Sky en The Reverned doen me meer denken aan voor mij de kenbare Dione die ik ken uit de jaren 2006, 2007, 2008 (zijn glorietijd vind ik) .. Kenmerkende harde synths en een gave Kurt Cobain sample.. Erg fijne tracks.. Beetje in het verlengde van een nummers als It is upon us..

We make you feel dan.. Het nummer heeft een beetje vreemde aanloop en knalt niet zo hard als ik gehoopt had.. Het drum n bass uitstapje in dit nummer valt wat tegen, net als de voicesamples.. Misschien eens een keer bij Sebastian Hoff langs voor een bijlesje daarin.. Erg goedkope melodie ook..

De man heeft het nog !! Yes Yes !!!

Maar ow, wat verlang ik terug naar de jaren 2000-2008 ..