Rosetta - A Dead​-​Ender's Reunion (2016)

1 stem

Metal / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

1. Back to Where You Began (5:54)
  2. [Untitled VI] [Living Phantoms Remix] (6:48)
  3. Rain Falling on a Factory Roof [Redux] (9:54)
  4. [Untitled III] [Living Phantoms Remix] (6:23)
  5. Red in Tooth and Claw [SP808 Remix] (7:38)
  6. The Nomad (5:00)
  7. Hodoku [Living Phantoms Remix] (5:27)
  8. The Order of Things (5:27)
  9. Oku [Living Phantoms Remix] (6:23)
  10. Au Pays Natal [2005 Acoustic] (13:27)
avatar van Fred Zed
Dit is een pareltje voor Rosetta liefhebbers.
Op de Bandcamp site staan 10 tracks vermeld, maar als je de aankoop afgerond hebt worden er een 12 extra tracks toegevoegd en een torrent link om een DTS-versie van de gallian satellites te Dl'en samen met een dvd iso file met video's van hun debuut concerten uit de beginjaren van Rosetta.
Ben beetje beschaamd nu dat ik slechts 8€ betaald heb via Bandcamp, heel dit pakket was alles tesamen meer waard.
Wat muziek betreft, het zijn ofwel hedendaagse bewerkingen van hun ouder werk og wel zeer ruwe demo's takes. Zeer sferisch werk en te moeilijk te klasseren. Staat sinds aanschaf haast permanent op mijn playlist. Kijk alvast uit naar hun €-tour deze zomer.

avatar van Fred Zed
Rosetta verkoopt hun werk nog maar enkel via Bandcamp en live concerts
Als je werk vindt van Rosetta op iTunes,Deezer,Spotify,Google Play Music etc etc, is dit diefstal tov de artiest in kwestie.

link naar dit Rosetta album op bandcamp
Dit album is gemixt door Matt Weed september2016-December2016 in the middle of nowhere in Alaska.
Rosetta- a Dead Enders Reun...