Dashboard Confessional - Dusk and Summer (2006)

Label: Vagrant

1. Don't Wait (4:05)
  2. Reason to Believe (3:43)
  3. The Secret's in the Telling (3:24)
  4. Stolen (3:53)
  5. Rooftops and Invitations (3:55)
  6. So Long, So Long (4:16)
  7. Currents (4:27)
  8. Slow Decay (4:09)
  9. Dusk and Summer (4:38)
  10. Heaven Here (4:07)
avatar van Raoul
Dit is een goed album, alleen zijn ze (of het is 1 persoon.. weet niet meer) een beetje meer de rock-pop kant opgegaan. Vooral de popkant, opzich niks mis mee maar de vorige platen waren beter. Een paar nummers springen hier duidelijk uit: 'reason to believe' en 'so long, so long'.
Maar dit komt waarschijnlijk ook omdat het nog meer DC-nummers zijn.

Maar de zang blijft goed, de teksten ook. Een voldoende. En waarschijnlijk groeit dit album nog, zo deed 'A mark, a mission...' ook. Dus misschien word het nog een 4*.

avatar van tvtje1
omdat ge hioer anders zo alleen staat(en omdat ik ook een goed album vind) zal ik ook maar eens zeggen.

ik geef ook een 4

Geweldige CD, die ik iedereen kan aanbevelen.

Ik heb ze trouwens vorige week live gezien in keulen.
Super optreden voor maar een paar honderd man (Prime Club), eind December staan ze in het voorprogramma van Maroon5

avatar van Mark DJ
vind het wel een leuk album

tof album, vooral van het liedje 'stolen' ben ik gek
ik krijg steeds kippenvel als hij zingt: " watch you spinning around in your highest heels ..."
geen idee waarom

ik geef een 4.5

avatar van Carolaah
Pff weer eens wat anders dan alleen maar acoustisch geluid.
Was eerst bang dat het te commercieel zou klinken,
maar niets is minder waar.
Er is weer een prima plaat neergezet, anders, maar de kwaliteit is zeker niet verloren gegaan.
De emotie zit er nog steeds goed in. En ergens is het ook wel lekker, weer even wat anders dan dat acoustische gitaartje.

Mooie plaat. Niet uitstekend. Gewoon goed 3,5-4,0

avatar van PinkEclipse
Prachtig mooi album. Een aanrader.
Ik heb onlangs meerdere albums van Dashboard beluisterd. Deze komt (tot nu toe) als beste naar voren.

avatar van Manuel
Zal aan mij liggen gezien het gemiddelde, maar vind het een beetje zeikerige emo-muziek.. Weinig bijzonders.

avatar van Juul1998B
Bovenstaande user vat het goed samen, zeikerige (al helaas veel gemaakte) emo bagger