Holly Brook - Like Blood Like Honey (2006)

Label: Warner Bros.

1. Giving It Up for You (4:03)
  2. Wanted (3:56)
  3. What I Wouldn't Give (5:16)
  4. Like Blood Like Honey (3:34)
  5. Again & Again (4:18)
  6. Curious (4:15)
  7. Saturdays (3:02)
  8. Heavy (4:24)
  9. Still Love (4:20)
  10. All Will Be Forgotten (4:15)
  11. Cellar Door (5:28)
  12. Candy Maker * (4:49)
  13. Blood, White and Blue * (4:27)
  14. Try Me * (3:15)
  15. Cold Outside * (4:00)
De eerste liedjes die ik hoorde, waren Curious en Heavy. Eerst leken ze nogal saai en sloom, maar na een tiental keer luisteren begon ik ze echt goed te vinden.
Like Blood like honey is dan weer wat minder sloom, maar iets slechter vind ik.

Het is echt zonde dat deze zangeres niet bekend is bij het grote publiek.

Ik ben per toeval uitgekomen bij haar album.

Door haar samenwerking met met Diddy Dirty Money onder de naam Skylar Grey heb ik haar leren kennen. Na een korte zoektocht al snel gevonden dat ze onder de naam Holly Brook dit album heeft uitgebracht.

Daarnaast heeft ze een aantal zeer interessante samenwerkingen meer waaronder met Fort Minor.
Heerlijk nummer waar haar zang wederom een aangename toevoeging is op het nummer.

De nummers op Like Blood Like Honey spreken me erg aan.
Ze heeft een aangename stem om naar te luisteren.
De instrumentale begeleiding is op de juiste manier aanwezig: net iets op de achtergrond, maar toch duidelijk aanwezig.

Al met al een rustige CD om heerlijk mee tot rust te komen.

avatar van dynamo d
Minder dan ik had gehoopt. Als Skylar Grey zingt ze fenomenaal - als gastartieste en op haar solo albums - maar dit album is voor mij toch wat te slapjes. Nummer Wanted is wel aardig. Beetje een beginners album, als ik het zo beluister.