Wolftone - Bring Down the Sun (2015)

geen stemmen

Uitgebracht in eigen beheer

1. I'm Out (3:02)
  2. I Can't Reach You (3:25)
  3. Should Have Been (3:50)
  4. Christine (4:52)
  5. Can't Carry Gold (3:41)
  6. I'll Never Change (4:05)
  7. In My Room (3:29)
  8. Plastic Life (2:56)
  9. Magic Mirror (3:48)
  10. Out of Line (2:28)
  11. Bring Down the Sun (5:20)
avatar van trebremmit
Bandje uit Klazienaveen (Drenthe), doet wel wat denken aan Baby Woodrose, alleen de zanger vind ik niet geweldig. Album komt vandaag uit op LP bij het Duitse label Nasoni.

Bandcamp

buizen
Dit album is absoluut het beluisteren waard. Zo was m'n eerste indruk, via YouTube. Wel wat jatwerk en inderdaad de zang klinkt wel erg turfstekenDrentsEngels maar ja. Songs die best goed in elkaar steken.
Band vanavond live gezien, zodoende ga je dan toch op zoek.
Ga het album gedegen beluisteren. Leuk bandje om ontdekt te hebben.
Op YT zie je vooral Engelstalige reacties. Dat zegt wel wat. De wereld ligt aan hun voeten.

avatar van haythijs
Bij MFC geweest buizen?

buizen
Ja, was een goed optreden haythijs.
Maar dit album is nog veel beter. Vind het heel knap in elkaar steken. Je ziet het ook wel aan de reacties op YouTube: veel Engelstalige zeer positieve reacties, band is internationaal in the picture.
Gister was thuiswedstrijd. Is toch anders. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg geldt het in Drenthe. Niet echt een rock'n roll performance dus. Zo kom je niet weg in Zuid Amerika.

avatar van haythijs
Gisteravond heb ik het niet gered, zat elders. Vorig jaar wel gezien op dezelfde locatie. Leuk bandje idd

Album zelf ken ik eigenlijk niet, tijd dus het eens op te zoeken.