Dom & Roland - Industry (1998)

Electronic

5. Spirit Train (6:23)
  6. Elektra (7:32)
  7. Time Frame (6:39)
  8. City (6:30)
  9. Chained on Two Sides (6:16)
  10. Anaesthetic (6:12)
  11. Industry (4:57)
  12. Kinetic (6:49)
avatar van T.O.
Ben wel benieuwd naar dit album. 'Thunder' en 'Chained on Two Sides' zijn iig erg goed.

Uhuh "Thunder" en "Chained on two sides" zijn idd erg goed. Maar ik vind Spirit train de absolute topper van dit album. Probeer de cd nog steeds te bestellen bij de dichtst bijzijnde platenzaak, maar blegh no result. Jammerdebammer, deze cd is zo de moeite waard om nog uit een cementblok te hakken als ie ooit in de molen terecht zou komen.
Dit is de eerste cd van Dom en Roland, Dom = Dominicus, Roland = his keybord. Ik vind de dnb zo experimenteel, en hij haald alle korte stukjes voice die af en toe tussen de tracks door zitten uti al m'n favo films.

Volgende keer als ik hem live zie draaien bouw ik een dikke djoenkol voor em