Cornered - Sudden Death (2015)

Punk / Metal
Label: Farewell

1. Piece of the Pie (2:48)
  2. Save Me (2:30)
  7. Left for Dead (1:32)
  8. Your Ignorance (2:31)
  9. Deceiver (1:46)
  10. Alone (2:20)
  11. Serve the Beast (4:59)
avatar van stiefeljung
Degelijke hardcore uit ons mooie kikkerland.

Niks uitbundig of vernieuwend maar dat is meestal het geval met hardcore.
Komende vrijdag trouwens te bewonderen in de Little Devil in het altijd gezellige Tilburg met Complaint, Icepick en Take Offense.

bennerd
Ik zet ze weer op de lijst! Om de een of andere reden heb ik nooit tijd gemaakt voor deze band, terwijl het helemaal in mijn straatje zou liggen.

Oh wacht, die Fuck Off-EP heb ik wel gehoord. En die is goed. Deze dus dringend checken. Schijnt ook een briljante live-band te zijn.

Ik ga het morgen zien.
Moet zeggen dat ik Take Offense tot nu toe op plaat (Spotify) het beste vindt klinken maar dat kan live helemaal anders zijn.

stiefeljung schreef:

Ik ga het morgen zien.

Ik vond die live nogal doorsnee, maar dat was dan ook op een groot Groezrock-podium. In een kleinere zaal zal het sowieso beter zijn.

avatar van Razoreater
Cornered: één van de beste hardcore bands van dit moment.
Living the Lie draai ik vaker, maar deze is ook zeker de moeite.

Live altijd cool. Keer of 15 gezien nu.

buizen
Wat een positieve reacties hier en dus toch maar even de touragenda bekeken en godallemachtig! Ze spelen in Erica of all places en daar blijkt gewoon een waar punkfestival op stapel te staan. Wist ik helemaal niet. Pitfest! en "Punkhol Erica Revival" staat er dan bij . Goed bezig!
Dankzij dit albumtopic.
Straks komt Daniel Lohues ook nog even jammen..

bennerd
Wauw. Born From Pain, Herder, Mörser en Cornered. Mooie line-up.

buizen
bennerd schreef:
Wauw. Born From Pain, Herder, Mörser en Cornered. Mooie line-up.

Lijkt een leuk festival. Ook met onafhankelijke recordlabels en een muziekmarket erbij. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten, 40% is tot nu toe verkocht.
Daar in die grensstreek lijkt sprake van een punk revival. Enschede is van oudsher al een punkhol en denk aan het Ruhrpott Rodeo festival deze zomer.
Erica is 9 april al.

bennerd schreef:

Nou ik ben weer bijgekomen van een leuk hardcore feestje. En wat blijkt, Take Offense blaast in een kleine zaal iedereen omver met hun lompe core muziek.

Over Complaint mag ik geen mening hebben want ik ben niet onafhankelijk. Icepick was leuk als je van de Cro-Mags houdt en Cornered was ook netjes. Voor mij persoonlijk was Take Offense toch wel de beste.

avatar van Banjo
24 augustus (24-08-2016) in Hengelo het Metropool..
In het voor programma van Terror!