Supersister - The Golden Years of Dutch Pop Music (2016)

Alternatieve titel: A&B Sides and More

Label: Universal

1. She Was Naked (3:43)
  2. Spiral Staircase (3:04)
  3. Fancy Nancy (1:46)
  4. Gonna Take Easy (2:40)
  5. A Girl Named You (3:15)
  6. Missing Link (2:56)
  7. Radio (3:59)
  8. Dead Dog (2:41)
  9. No Tree Will Grow (On Too High a Mountain) (4:25)
  10. The Groupies of the Band (4:28)
  11. Wow (3:33)
  12. Drs. D (2:47)
  13. Bagoas (2:53)
  14. Memories Are New (3:47)
  15. Sweet Okay Supersister - Coconut Woman (3:20)

met Los Alegres

16. Sweet Okay Supersister - Here Comes the Doctor (3:41)

met Los Alegres

17. Introductions (2:55)
  18. Present from Nancy (5:10)
  19. 11 / 8 (3:17)
  20. Mexico (4:20)
  21. Dona Nobis Pacem (8:32)
  22. Energy (Out of Future) (14:54)
  23. Higher (2:52)
  24. Psychopath (3:58)
  25. Judy Goes on Holiday (12:37)
  26. Pudding en Gisteren Music for Ballet (20:58)
  27. Introduction (0:40)
  28. Dareios the Emperor (4:50)
  29. Looking Back (4:28)
  30. Sweet Okay Supersister - Retroschizive (Introducing Schizo) (2:21)
  31. Sweet Okay Supersister - Nosy Parkers (4:25)
  32. Sweet Okay Supersister - We Steel So Frange (Epilogue) (2:53)
avatar van Gert P
Ze hadden er beter een paar slechtere nummers af kunnen laten en meer kwaliteit i.p.v. kwantiteit.
A girl named you met 7 minuten ingekort en ook no tree will grow met ruim 3 minuten ingekort.
Dit wordt het dus niet voor mij wel jammer, wat bezielt die platen maatschappijen toch?
Wel klagen over veel downloads.... krijg je als ze hun zaakjes niet goed doen.

avatar van Snark
Gert, de twee nummers die jij noemt zijn volgens mij de single versies. Juist goed, vind ik, dat die nu ook beschikbaar zijn. Op de hoes staat ook “A & B sides” dus fijn dat de maatschappij zich daar aan houdt en niet de LP versies op deze verzamelaar zet.

avatar van vigil
En zo is het, het zijn de singles plus b kanten. Dan krijgt de platenmaatschappij de schuld dat het een zooitje wordt. Het wordt juist een onzin verhaal als ze bepaalde "mindere" nummers er af laten en "betere" albumtracks toevoegen.

Dus prima deel in een prima reeks en ik ben er blij mee net zoals met vele andere delen die prima zijn samengesteld van door andere maatschappijen vergeten bands.