menu

The Dandy Warhols - Distortland (2016)

mijn stem
3,29 (14)
14 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: Dine Alone

  1. Search Party (3:42)
  2. Semper Fidelis (3:24)
  3. Pope Reverend Jim (3:46)
  4. Catcher in the Rye (3:02)
  5. Styggo (4:18)
  6. Give (2:56)
  7. You Are Killing Me (3:41)
  8. All the Girls in London (2:44)
  9. Doves (4:14)
  10. The Grow Up Song (1:39)
totale tijdsduur: 33:26
zoeken in:
avatar van Pinsnider
Na de werkelijk geweldige singles We Used to Be Friends en You Were the Last High echt volledig uit het oor verloren. Toch maar eens luisteren wat ze er tegenwoordig van bakken. Hoe bevielen de vorige platen??

avatar van E-Clect-Eddy
3,5
Heb nooit zo heel veel geluisterd naar TDW maar de single Catcher in the Rye is er eentje die mijn interesse voor dit album wekken samen met Styggo, terwijl You Are Killing Me juist iets minder boeit.

Ponty Mython
Teleurstellend, zeker als opvolger van This Machine uit 2012. Een paar goede songs, zoals Semper Fidelis, Catcher in the Rye, Give en You Are Killing Me, maar het album verzuipt in middelmatigheid. Ik las in een interview dat de Dandy's liever feesten dan nummers schrijven en dat is op dit album goed te horen. Er staat niets op wat we nog niet eerder - en beter - hebben gehoord van deze band. Helaas pindakaas.

avatar van E-Clect-Eddy
3,5
Genoeg om van te genieten, als ik het aanhoor bij de eerste beluistering.

avatar van E-Clect-Eddy
3,5
De eerste helft van het album bevalt me prima, het is eigenlijk vooral de afsluiter die de rest omlaag haalt en het voorlaatste nummer is ook al niet favoriet.

Ik heb verder geen enkel ander album van de Dandys volledig geluisterd dus heb weinig vergelijkingsmateriaal. Behalve het geweldige Catcher In The Ryezijn Pope Reverend Jim en STYGGO ook erg lekker. Meer dan 14x a 20x luisteren verwacht ik niet van dit album, maar toch overweeg ik om hier 4* aan te geven.

3,0
Dim
Goed luisterbaar plaatje, maar geen hoogvliegers erop. Nou ja, Semper Fidelis en Catcher in the rye zijn wel iets beter dan de rest.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:28 uur

geplaatst: vandaag om 19:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.