The Pete Best Band - Haymans Green (2008)

1 stem

Label: Lightyear

1. Come with Me (2:23)
  2. Step Outside (3:57)
  3. Start Again (2:38)
  4. Grey River (3:18)
  5. Gone (2:34)
  6. Dream Me Home (3:47)
  7. Everything I Want (3:37)
  8. Beat Street (2:05)
  9. Broken (3:56)
  10. Red Light (4:01)
  11. Haymans Green (3:04)
avatar van nlkink
Het lijkt of Pete Best in 2008 alsnog wil bewijzen dat hij wel degelijk een significante rol had kunnen spelen in The Beatles als hij in 1962 niet uit de groep was gezet. Haymans Green is het eerste album van Pete Best dat niet leunt op covers maar bestaat uit eigen composities. Best heeft wel erg veel hulp gehad. Het album is ook in vergelijking met eerder werk fatsoenlijk geproduceerd, al leunt het wel erg sterk op het welbekende geluid van The Beatles. Pete zingt (gelukkig) niet, maar zijn drumwerk is goed, in feite stukken beter dan wat hij presteerde bij The Beatles. Maar dat mag ook wel, na bijna 50 jaren. Als je als Beatles fan al iets van Pete Best wilt hebben zou dit een hele aardige kandidaat zijn.