P!nk - Can't Take Me Home (2000)

Pop / R&B
Label: LaFace

1. Split Personality (3:58)
  2. Hell Wit Ya (2:58)
  3. Most Girls (4:58)
  4. There You Go (3:22)
  5. You Make Me Sick (4:07)
  6. Let Me Let You Know (4:44)
  7. Love Is Such a Crazy Thing (5:13)
  8. Private Show (4:14)
  9. Can't Take Me Home (3:38)
  10. Stop Falling (5:50)
  11. Do What U Do (3:57)
  12. Hiccup (3:31)
  13. Is It Love (3:38)
  14. There You Go [Sovereign Mix] * (4:53)
  15. Most Girls [X-Men Vocal Mix] * (6:20)
troep! waardeloos! bagger!

*Laura*
Aan dit album vind ik echt niets! P!nk is daarna gelukkig een veel betere muzikale weg ingeslagen.

ik vindt het best gaan hoor

Het album gaat idd best wel. 't Debuut is niet de Pink zoals we haar tegenwoordig kennen, maar d'r stem maakt veel goed.

*3,0

avatar van Wib0__
Niet haar beste album; maar ook niet super slecht..

Ik vind het niet zo'n supergoed album, There You Go kan er nog wel mee door, maar de rest is niet mijn smaak

avatar van renske23
zou het niet aan iemand aanraden als ik diegene van de kwaliteiten van Pink op de hoogte wil brengen (die ze zeker heeft!!!)

avatar van NewYorkCityLight
Most Girls is wel een heel chill nummer....De andere singles waren ook wel OK. Dit is de enige CD die ik niet heb van haar....De eerste die ik had was I'm Not Dead...vervolgens de anders 2...Ik weet niet of ik deze wil kopen, ik hoor van veel mensen dat ie R&B is en dat spreekt me niet zo aan..

avatar van MyNameIsDita
Helaas is dit de Pink die ik leerde kennen.
Heb er toen nooit meer naar omgekeken.

Later hoorde ik lekkere nummers, en bleek Pink te zijn.

Heerlijk wijf met te gekke muziek.

Dit is samen met Try This mijn minst favoriete cd

avatar van Jensb
Pink zou echt het voorbeeld moeten zijn van alle zangeressen, ze is zo goed. Leuk ook hoe ze haar eigen ding doet. Ze is gewoon pink, en niks anders

avatar van Booyo
Jensb schreef:

Pink een voorbeeld voor alle zangeressen??

avatar van Psycholamp
1,0
Ik heb dit album een keer gekocht, omdat ik dacht dat er een tof nummer opstond, wat ik ooit op de radio gehoord had. Wat het wél was, weet ik nog steeds niet, maar het was niet van P!nk iig, want op dit album staat geeneen tof nummer of überhaupt een nummer wat op dat ene nummer lijkt wat ik in gedachte had. Kortom: een miskoop.

avatar van Angelo

Ik kan nauwelijks geloven dat deze debuutplaat van Pink zulke 'lage' beoordelingen krijgt. Dit is naar mijn mening, samen met haar tweede album haar beste plaat! Oké, het is erg R&B en weinig Pop/Rock maar dat betekent niet dat dit een slecht album is, tekstueel vind ik het erg goed en ook de arrangementen zijn erg lekker. Pink gaf overigfens zelf aan dat ze dit een verschrikkelijk album vond maar dat ze het maakte om op de 'mainstream' markt door te kunnen breken.

De hoogtepunten/mijn top 5 zijn:
- There you go (mijn all-time favoriete Pink nummer)
- Most girls
- You make me sick
- Hell wit ya
- Split personality

Ik geef dit album 4* omdat het een van de beste R&B albums is van de afgelopen 10 jaar en ik het eigenlijk nog steeds 'fris' vind klinken ondanks het feit dat we het hebben over een plaat van 10 jaar geleden.

avatar van Metal-D78
Geen punten. Het lijkt wel Destiny's Child.... zucht. Haar platen hierna zijn beter.

avatar van kaztor
Matige plaat waarop P!nk als een marionet klinkt van een paar yo-yo-gasten.
De singles zijn aardig. Most Girls laat al wat meer zien van de P!nk die we nu allemaal kennen. Is ook met gemak het beste nummer hierop.

Die videoclips met die Mohombi-achtige gasten erbij...

Booyo schreef:

Pink een voorbeeld voor alle zangeressen??

Vind ik zeker wel. Of moet ze zo zijn als al die opgespoten opblaaspoppen die de media vergassen?
P!nk heeft op een oprechte manier schijt aan alles en doet gewoon haar ding. Haar teksten en clips zijn dan ook stukken intelligenter dan die van voorgenoemde -slik- 'artiesten' die hun titten in de strijd gooien om maar wat te verkopen.

avatar van Angelo
Zo bijzonder zijn haar laatste hits anders ook niet. Het zijn allemaal van die "kijk mij nou eens stoer doen" nummers, en de wat ruigere album tracks (de nummers die niet tot single zijn verkozen) zijn ook niet allemaal even mooi. Persoonlijk vind ik haar tweede album haar beste album, maar deze mag er ook zeker zijn. Het genre R&B vind ik persoonlijk erg goed bij haar stem passen, en 'There you go' blijft voor mij één van de beste nummers van de jaren '90. Tekstueel gezien vind ik dit album (samen met haar tweede) dan ook sterker in elkaar steken dan het werk dat zou volgen. Bij die twee albums vind ik ook de overige nummers meer de moeite waard, dan op bijvoorbeeld 'Funhouse'.

avatar van Darkzone
Ik heb nu al een paar dagen een mp3-cd met al haar albums in mijn auto opstaan en haar eerste paar albums hebben nog een hoog Britney- en Missy Elliot-gehalte. Artiesten die begin van deze eeuw hot waren. En dat hoor je aan vooral dit debuut van Pink. De singles zijn zeer OK, maar de rest is vulling. Gelukkig is ze de laatste jaren veel betere muziek gaan maken én beter gaan zingen en is ze eigenlijk de enige échte artieste die er nog toe doet en niet gemaakt is. Oftewel: ze is zelfstandig en is zichzelf en geen fabrieksproduct meer.

avatar van Waste Management
Deze is ook een fijne Pop / R&B plaat om naar te luisteren.

avatar van Rinus
Dit album ooit wel een in de uitverkoopbakken gevonden, en hoewel een aardig album, absoluut geen hoogvlieger. Leunt ook te veel op andere artiesten, die in het genre zaten / zitten.

avatar van MIAB
Deze plaat is inderdaad R&B-achtig te noemen. Precies zoals haar hit "There You Go", maar dat maakt dit album zeker niet slecht. Hij luistert lekker weg, zonder echte hoogtepuntjes. Het nummer "Most Girls" is mijn persoonlijke favoriet op dit album.

avatar van MIAB
Na 3 jaar nog maar weer eens geluisterd. Tja, blijkt een redelijk album. Niet meer en niet minder. 3*

Split Personality (3:58) 3,0
Hell Wit Ya (2:58) 3,0