Duncan James - Future Past (2006)

Label: Virgin

1. Sooner Or Later (3:45)
  2. Suffer (3:45)
  3. I Come Alive (4:04)
  4. Can't Stop a River (3:53)
  5. I Don't Wanna Stop (4:02)
  6. What Are We Waiting For? (3:53)
  7. Amazed (3:59)
  8. Turn My Head (3:57)
  9. Letter to God (3:34)
  10. Breathing (3:34)
  11. Frequency (3:49)
  12. Somebody Still Loves You (4:06)
  13. Save This Moment for Me (3:18)
avatar van jordybeukeboom
Cool zeg, Duncan James solo. Na Lee Ryan de mooiste stem van Blue. Ik ben benieuwd, mooie albumhoes iig

Dit album is heel erg leuk, heel anders dan wat we van blue gewend zijn...Er staan vooral ballads op, maar ook zeker een paar up-temponummers. De eerste single sooner or later is het minste nummer van het album. Ik vind can't stop a river een goeie keus voor de tweede single.

Ik vind zijn stem tegenvallen sinds hij solo is. En bij Blue vond ik hem juist goed klinken

Maar goed, over het album: Sooner or Later, Suffer en Amazed zijn goed. Over het algemeen nog een redelijk album, beter dan ik verwacht had.

avatar van jordybeukeboom
De teksten zijn cliche en de muziek is niet vernieuwend. Maar toch best een goed in het gehoor liggend solo-debuut. Die van Lee Ryan is echter beter

3 sterren

Teleurstellend gewoon. 2/5

avatar van Ymke
Goed album, ik heb het album gelijk gekocht en ik vind dat hij vrolijke en mooie ballads heeft.

4 sterren.

avatar van Renske24
Nou niet echt onder de indruk van Duncan zijn album, had eigenlijk wat meer verwacht..
Van 1 nummer ben ik maar echt te spreken en dat is Amazed, dat nummer vind ik echt mooi.
Sooner or Later gaat ook nog wel, maar de rest vind ik niet echt heel erg veel aan. Terwijl ik hem in Blue wel goed vond..
Maar dat heb ik ook met Lee Ryan en Simon Webbe. In Blue spraken hun stemmen me meer aan, omdat ze elkaar afwisselde. Maar met hun soloalbums heb ik niet zo veel.. wel jammer
1,5* meer vind ik hem niet waard.