Air - Air (1993)

Label: Fax +49-69/450464

1. Wind (7:53)
  2. 1st Impression (4:36)
  3. Breeze (0:38)
  4. Je Suis Triste et Seul Ici (7:34)
  5. Spiritual Invocation (3:13)
  6. Arc (11:41)
  7. Mystical Appearance (2:55)
  8. Chaque Ligne de Ta Peau Fut Aimee (9:30)
  9. Lost in Passion (12:05)
avatar van platedraaier
Deze cd en het ouvre van Klaus Schulze in die tijd heel veel gedraaid. Ambient zoals het hoort. Heerlijk........
Op z`n tijd.

Sietse
hmm Pete Namlook...

hmm...

te veel platen gemaakt die er gewoon echt niet mee door kunnen. Maar ik zal deze eens een kans geven (al heb ik Pete Namlook eigenlijk al jaren terug afgeschreven)

avatar van platedraaier
Sietse schreef:
hmm Pete Namlook...

hmm...

te veel platen gemaakt die er gewoon echt niet mee door kunnen.

Wat kan er niet mee door dan? Kun je dat uitleggen?

Sietse
de kwaliteit van veel van zijn werk is mattig (slecht afgewerkt). Ik vind veel van zijn releases saai. Hij doet erg veel van het zelfde.
Er lijkt wel alsof er geen kwaliteits controle op zijn muziek plaats vindt.

De releases die mij wel aanspreken zijn de samenwerkingen met anderen. Maar daar teert hij met name op het werk van de anderen.