The Howling Void - The Triumph of Ruin (2016)

1 stem

Label: Avantgarde

1. Lords of Barren Fields (5:07)
  2. The Looming Darkness (7:15)
  3. The Nine Worlds Wept (6:38)
  4. Fenrir (5:54)
  5. Where Once a River Flowed (8:05)
  6. Silence After the Storm (5:13)
avatar van trebremmit
Sfeervolle en dromerige doom met folk invloeden. Mooie muziek, en hier te beluisteren.

avatar van Alicia
De zoektocht naar melancholieke doom zonder rochelende of vuurspuwende boze geesten levert zo nu en dan wat moois op. De muziek wordt nergens woest of sinister, maar dit is gewoon heerlijk zweven boven azuurblauwe oceanen en smaragdgroene heuvels.

avatar van trebremmit
Deze helemaal vergeten, net weer even opgezet en inderdaad een heerlijk doom plaatje.

Een tip voor Alicia, als je toch op zoek bent naar melancholieke doom dan moet je de meesters daarvan eens beluisteren, ook al rochelen ze wat.

Shape of Despair - Reaching The Innermost - YouTube