Brahim - Najaha (2006)

2. Intro (0:35)
  3. Chica Loca (3:16)
  4. I Am What I Am (3:23)
  5. No Fairytale (3:31)
  6. They R the Future (3:22)
  7. Interlude (1:41)
  8. Lei Lei (3:16)
  9. Dilelie (3:55)
  10. Interlude (0:34)
  11. Gimmick (3:52)
  12. Equality (3:06)
  13. S.E.X.Y. (4:23)
  14. Interlude (1:27)
  15. If I Was Yours (3:36)
  16. Thank You! (3:53)
  17. Outro (0:50)
  18. P.O.W.E.R. (2:52)
Onverwachte knaller van een album. Brahim heb ik nooit serieus genomen maar hier heeft hij toch z'n muziekstijl perfect gevonden. Aardig ritmische refreinen , hiphopverses en Arabische instrumenten maken dit een echt "swingend" album. Brahim kan spijtig genoeg niet steeds boeien met z'n zang maar laat gelukkig het rap-werk ook aan anderen over.

Leuke cd.
Het enigste wat me stoort zijn die intro's outro's en interludes

eazyfan
wat zien jullie toch op deze CD??ik vind deze serieus niks en Brahim stelt niks voor,heel dit album slaat op niks,teksten die over niks gaan en lame beats,1* en dat vind ik nog 0.5* teveel.

Dit is dan ook geen echte "hiphop".

avatar van Yak
Yak
Onleesbare teksten verwijderd.

hey

brahim is gewoon goed
heel goede cd
echt om over na te denken !!
prachtige inhoud !

groetjes maite

heeeej

Maite , ik ken u van ergens

Ik ga volledig akkoord!!!
Respect

Greetzzzz
K.

avatar van seanpuffy
goede cd maar ik vond de eerste nog net ietske beter maar ik ben blij dat ik altijd in brahim ben blijven geloven want hij heeft gewoon machtig muziek

**3.5**

avatar van seanpuffy
na nog is een paar keer geluisterd te hebben heb ik het 1 punt bij gegeven (twas precies wel tijdje geleden dak de cd had gehoord:)) maar kvind hem nu beter dan vroeger:)

**4.5**

goed.. niet meer niet minder.. staan wel toffe nummers op.. 3,5

avatar van seanpuffy
dit album is echt super maar zijn nieuw album evolution is echt af!!!

brahim word beter en beter.

zijn stem is gewoon weg wow!!!

doe zo voort man.