Falco - Out of the Dark (Into the Light) (1998)

Oostenrijk
Label: EMI

1. No Time for Revolution (3:52)
  2. Out of the Dark (3:37)
  3. Shake (3:42)
  4. Der Kommissar 2000 (3:48)
  5. Mutter, der Mann mit dem Koks Ist Da (3:39)
  6. Hit Me (3:47)
  7. Cyberlove (3:34)
  8. Egoist (3:27)
  9. Naked (11:29)
avatar van vigil
geen extreem goed album van deze ietwat vreemde Oostenrijkse zanger. Volgens mij was Out Of the Dark een single en dat vind ik by far het beste nummer op deze cd.

avatar van Killeraapje
Een van mijn favoriete Falco platen. Vooral Mutter, der mann mit dem Koks ist da is gewoonweg briljant. Alles luistert heerlijk weg en in mijn ogen is Falco een pionier in zijn genre. Jammer dat hij vlak na het uitkomen van dit album is overleden

Pieter Paal
Ook wel een profetische titel die mij weer aan Neil Young doet denken.

avatar van Drs. DAJA
Veel erg geslaagde nummers met een duidelijk modernere tijdsgeest. Vind de titelsong nog 't beste.

avatar van sjoersje
Tracks als Out of the Dark (beste Falco-nummer ooit) en het rockende No Time For Revolution staan sterk in contrast met de happy hardcore van Cyberlove en Naked. Dit album verscheen na zijn dood maar schijnt (op de titel en hoes na) nog wel als zodanig door hem gepland te zijn.