Nothing - Tired of Tomorrow (2016)

Label: Relapse

1. Fever Queen (2:56)
  2. The Dead Are Dumb (4:30)
  3. Vertigo Flowers (3:24)
  4. A.C.D. (Abcessive Compulsive Disorder) (3:39)
  5. Nineteen Ninety Heaven (4:40)
  6. Curse of the Sun (4:47)
  7. Eaten by Worms (5:00)
  8. Everyone Is Happy (4:54)
  9. Our Plague (5:29)
  10. Tired of Tomorrow (6:23)
  11. The Heavenly Blue Flu * (5:43)
  12. Tic Tac Toe * (3:55)
avatar van Don Cappuccino
De eerste track: Vertigo Flowers

avatar van kobe bryant fan
Vertigo Flowers belooft weinig goeds, alsof alle spanning en power verdwenen is.
Commerciële worp?
Ben benieuwd wat de rest zal geven.

avatar van Don Cappuccino
Geen zorgen, Vertigo Flowers vind ik de meest ''commerciële'' en minst goede track van de plaat, begrijpelijk dat die als de eerste single is vrijgegeven. Voor de rest gewoon weer een hele aangename shoegazeplaat, wel wat lichter en gelaagder dan Guilty of Everything, dat een stuk zwaarmoediger was en bij vlagen bijna richting metal ging.

avatar van JSPR_G
kobe bryant fan schreef:
Commerciële worp?
Ben benieuwd wat de rest zal geven.

Vertigo Flowers vind ik ook echt geen goed nummer (dat begin alleen al geeft me koude rillingen), maar de rest van het album is gelukkig stukken beter!

avatar van kobe bryant fan
Alright, komende week dan meer eens tijd proberen te maken voor deze plaat.

Wie komt erbij dat Jason Köhnen en Rachael Kozak aan deze band meedoen trouwens, zie artiestenpagina? (ik blijf hopen, zou een stuk interessanter wezen). Het duo heeft wel een album dat Nothing heet.

Ben benieuwd, vond de vorige erg sterk

avatar van dix
dix
Mooie hoes.

avatar van coldwarkids
Het is als twee druppels water Title Fight.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
ThirdEyedCitizen schreef:

Idd correctie gemaakt

avatar van Urbanoetang
Hm, gaat bij mij het ene oor in en het andere oor weer uit eigenlijk deze plaat. Hadden sommige nummers op het debuut al last van, maar hier weet niets echt mijn aandacht vast te houden.

avatar van Faalhaas
Urbanoetang schreef:

Dan vind ik 3,5* toch nog best een hoge score?

Verder deel ik je mening.

avatar van frolunda
Muzikaal gezien best een redelijk tot goed album dat gedeeltelijk (voor mij althans) wordt verpest door de kleurloze en daarom matige zang.Jammer.

avatar van starsailor
frolunda schreef:

Is deze lijzige zang geen typisch kenmerk van shoegaze (Ride, Slowdive)?
Ik vind de stem uitstekend bij de muziek passen.

avatar van popstranger
Moet me aansluiten bij de commentaren dat de zang hier te dunnetjes en te vlak is. Ook de songs kabbelen iets teveel voorbij. 3 Songs die de meubelen redden en dat zijn The Dead Are Dumb, ACD en Our Plague, de rest is me toch iets te ondermaats.