Canshaker Pi - Boomslang (2016)

Rock / Punk
Label: Tender

1. Shaniqua (3:21)
  2. Christmas (2:43)
  3. Bruises on This Tortured Mind ... (3:37)
  4. Looking for Love on Ibiza (3:03)
avatar van Sunderland
Shaniqua is voor mij het hoogtepunt binnen hun nog kleine oeuvre. De overige nummers doen me niet veel en wordt als geheel dan snel weer too much pour moi.

avatar van Linius
Ik vind dit een heel fijn EP'tje.

buizen
EP'tje klinkt in eerste instantie helemaal niet verkeerd.
Misschien een extra microfoonstandaard erbij en af en toe eens wat samenzang?
Zet 'm op mannen!

buizen
Releasedatum 12 februari jl.
Maar waar is het te verkrijgen?
Een site hebben ze niet, Facebook is ondoorzichtelijk een EP-aanprijzing zie je er niet en zelfs op de site van de record company, onder 'shop', is het mini-album ook niet te zien, wel hun eerdere single.
Zou de band best willen steunen door deze EP aan te schaffen maar misschien willen ze helemaal niet dat het verkocht wordt ofzo.
Treden ze ook op? En is er dan wel een full setlist? Met die paar nummers die ze hebben uitgegeven(?) vul je nog lang geen uurtje.

avatar van hoi123
Jup, ze treden ook op en ze zijn nu bezig met een album opnemen. In de tussentijd kan je ze supporten op Spotify.

avatar van Linius
Ik heb ze eens op Facebook gevraagd waar ik het album kon kopen en kreeg als antwoord iTunes terwijl het er dus niet op staat. Beetje vage gasten wel. Maar goed, ik heb sinds kort Tidal dus ik het stream dan maar zo.

avatar van hoi123
Hij staat wel gewoon op iTunes hoor.

avatar van Linius
Jep, inmiddels wel inderdaad. Echter toen ik het vroeg op 12 februari nog niet. De juiste releasedatum staat er wel bij in de store maar hij was helaas nergens te vinden destijds.

hoi123 schreef:
Hij staat wel gewoon op iTunes hoor.

Ja maar als je op 12 februari of zelfs twee dagen later op Valentijnsdag dit album bij de (betere) platenboer had willen kopen (vinyl, CD-'jewelcase') dan had je pech.
Zelfs bij de platenmaatschappij niet eens te bestellen. Nog steeds niet trouwens. http://www.tenderrecords.nl/

'releasedatum' betreft in dit geval het voor 0,99 per nummer kunnen downloaden van ITunes.
De moderne tijd.

avatar van philtuper
Pavement.nl

De hoes is al een aanschaf waard trouwens...