Bokoesam - Een Beetje voor Jezelf (2016)

Label: Top Notch

7. Jij & Ik (3:00)

met Idaly

8. 150 Km (2:34)
avatar van lowieke
Jij & ik is het eerste goede wat ik hoor van die new wave gasten.. Ga dit eens checken.

avatar van lowieke
Tekst en flow zijn nog steeds (new wave) heel slecht, maar op deze EP zijn de teksten vermakelijk genoeg.

De producties zorgen er voor dat het als geheel goed wegluistert. Ben zeer positief Voornaamste kritiek zijn de vrouwonvriendelijke uitspattingen die (zeker in het Nederlands) behoorlijk kut overkomen...

avatar van Slowgaze
Want vrouwonvriendelijkheid in een andere taal komt natuurlijk minder kut over. Vers la bas, chienne.

Ja, exact.

In elke taal is het kut maar als in mijn moedertaal het slechtste aspect van de 'grote' Amerikaanse rappers word gekopieerd komt dat bij mij extra beroerd binnen. Dat is overigens precies wat ik aangaf, notabene tussen haakjes.

Maar ik begrijp dat je het misschien anders las, en snap je reactie in dat opzicht prima hoor.

avatar van Slowgaze
Ik plaag je, lowieke.