MxPx - Before Everything and After (2003)

Rock / Pop
Label: A&M

1. Before (0:20)
  2. Play It Loud (3:18)
  3. Well Adjusted (3:39)
  4. It's Alright (3:01)
  5. Brokenhearted (2:10)
  6. First Day of the Rest of Our Lives (3:01)
  7. Everything Sucks (When You're Gone) (2:50)
  8. Quit Your Life (3:37)
  9. More Everything (2:50)
  10. Kings of Hollywood (3:41)
  11. The Capitol (2:50)
  12. On the Outs (3:10)
  13. Don't Walk Away (3:59)
  14. You Make Me, Me (3:06)
  15. You're Not Alone (3:40)
  16. After (4:14)
xAnoukx
Weer een leuk cd'tje van MxPx!
Deze is minder punk dan de vorige (The Ever Passing Moment), maar nog steeds leuke nummers.

Mijn favo nummers zijn Brokenhearted, Everything Sucks en First day of the rest of our Lives.. Super cd!!!

avatar van HaWe
Ja idd, leuke cd, beter en professioneler dan de vorigen

avatar van gameg
jah mooie cd maar ook goede band...jammer dat ze nooit echt beroemd zijn geworden...waarschijnlijk door hun christelijke achtergrond naja goede muziek daar gaat het om!...en dikke 4 misschien wordt het nog wel een 5

avatar van HaWe
Ja best raar eigenlijk, bands die een 'satanistische' (ik wil niet meteen álles in 1 hokje stoppen hoor ) achtergrond hebben, scoren juist vaak goed, terwijl als een artiest een christelijke achtergrond heeft het minder goed loopt. hmmm

avatar van gameg
tsjah...voor al metal is begonnen met satanistische gedachtes dus darom heeft het een voorsprong en punk is natuurlijk begonnen met schelden en tegen de maatschappij en geloof, ja daarin heeft christelijke punk toch een dikke achterstand....maar verder vind ik mxpx beter dan greenday (moest ik ff zeggen )

xAnoukx
Ik vind MxPx en Green Day niet eens zo op elkaar lijken, maar oke:P

Nog steeds 4* voor deze cd. De beste nummers vind ik; Brokenhearted, On the Outs, More Everything.

Leuk en vrolijk album. Het klinkt allemaal heel lekker.

''Kings Of Hollywood'' en ''It's Alright'' zijn voor mij de beste nummers.

gameg schreef:
maar verder vind ik mxpx beter dan greenday (moest ik ff zeggen )

niet echt de beste vergelijking