VETO - There's a Beat in All Machines (2006)

Denemarken
Rock / Electronic
Label: Tabu

1. Can You See Anything? (3:42)
  2. We Are Not Your Friends (4:12)
  3. You Are a Knife (3:32)
  4. Cannibal (4:15)
  5. I Brought the BBQ (4:45)
  6. Short Fused (2:32)
  7. Self-Made (3:46)
  8. From a to B (5:27)
  9. Breaking and Entering (2:46)
  10. It's a Test (Pt. 1) (2:41)
  11. It's a Test (Pt. 2) (3:48)
avatar van sq
sq
Souvenirtje uit Roskilde; live optreden gezien op het festival en meteen ook maar de CD gekocht daar.

avatar van lauradance
I Brought the BBQ is prachtig.

avatar van josiesomething
Dit album begint met enkele aardige nummertjes, maar ik weet niet wat ik met de stem van de zanger moet. Best oké of vervelend? Cannibal en I Brought the BBQ overtuigen me dat ik hem een kans moet geven. Een hoogtepunt.

Helaas: de rest van de plaat weet me niet echt te boeien. En dan komt From a to B. Afschuwelijk. Ik ben er eerlijk waar vies van. Jammer, want het begon zo leuk.

Aloanator
Stel: je hoort een leuk liedje in NCIS (marine-politieserie), je googlet even naar de text omdat je het liedje wilt downloaden. En een paar minuten later zit je hier.

Op youtube even het hele album geluisterd, maar ik vond er verder niet echt iets aan

Het liedje in kwestie is trouwens "You are a knife"