Stan Getz - Serenity (1987)

Jazz
Label: PolyGram

1. On Green Dolphin Street (13:37)
  2. Voyage (12:04)
  3. Falling in Love (9:05)
  4. I Remember You (10:08)
  5. I Love You (10:58)
Er is ook nog een deel 2: Anniversary. Die vind ik beter en zou ik zeker 4 sterren hebben toegekend. Helaas staat deze niet op MuMe.

Soledad
Zo moeilijk is het toevoegen niet hoor

avatar van Larzz
Hij staat merkwaardig genoeg bij de verzamel cd's. Het is gewoon een heel goed live album. En hierbij moeten staan. Zie mijn review. Hoe je dit kan veranderen zou ik niet weten.

Het is deel 2 van Anniversary; muziek na de pauze. De platenmaatschappij had er een dubbelLp van kunnen maken. Heb deze gisteravond nog afgespeeld, ervan genoten en kom tot de conclusie dat ik deze te laag heb ingeschaald. Verhoog naar 4.

Vanavond de tv uitgezet. Beide cd's van Stan Getz (tenorsaxofoon) achter elkaar afgespeeld. Het hele concert in Cafe Montmartre in Kopenhagen op 6 juli 1987, verdeeld over 2 cd's (deze en Anniversary) . Wat een feest voor het oor. Pianist Kenny Barron was die avond in grote vorm. Rufus Reid, bas en Victor Lewis, drums idem dito. Verhoogd naar 5*****.