Chris Altmann - Renaissance Man (2016)

1 stem

Australiƫ
Roots / Country
Label: Ridin' High

1. Good Morning Mr. Coffee (3:44)
  2. Renaissance Man (2:39)
  3. Believe Me (3:51)
  4. I'm Not Concerned (3:47)
  5. Darkness and Light (4:27)
  6. When I Lay My Hammer Down (5:01)
  7. Changes in My Life (3:59)
  8. The Honeymoon Stage (3:45)
  9. I'll Take a Chance (4:00)
  10. Mother B Goode (3:55)
avatar van Jasper
Heerlijk album, één van de vroege verrassingen van 2016 voor mij. Vooral de eerste helft is ijzersterk. Nummers als "I'm not concerned", "darkness and light", "Baby believe me", ah wat luistert dat heerlijk weg. Heel fijne mengeling van country, rock, roots. Overtuigende zang, goede songs. Aanrader!

Hendrik68
Spotify raadde me dit album ook al aan van de week. Toen zag ik tot mijn verrassing dat jij er al een stem bij had staan. Heb even snel een paar nummers gehoord en dat klonk zeker niet verkeerd. Ga er zeker verder mee.