Erik Truffaz - In Between (2010)

1 stem

Frankrijk
Jazz
Label: EMI

1. The Secret of the Dead Sea (10:08)
  2. Let Me Go! (3:12)

met Sophie Hunger

3. Mechanic Cosmetic (5:48)
  4. Fujin (4:10)
  5. Dirge (3:41)

met Sophie Hunger

6. In Between (4:38)
  7. Lost in Bogota (5:09)
  8. Balbec (6:13)
  9. BC One (4:29)
  10. Les Gens du Voyage (5:08)
avatar van Boomersstory
The (Frans) man with the Horn zou ik zo zeggen. Hemels mooi getrompetter. En muziek waarbij ik bij uitzondering de toegevoegde electronica wel kan velen. Dit werk ' in between' speelde hij o.a. in het paard van Troje. Mooie performance echter de zangeres die de intro verzorgde moest m.i. nog wat zanglessen krijgen en dan nogaar eens terugkomen
NB waar was Sophie Hunger die avond??????

Dirge/ lost in Bogota!!!!!!!!!!!!!!!

Mssr Renard
Wat saaie plaat, en de nummers met Sophie Hunger maken het er niet beter op, al is Let Me Go! nog wel aardig.

avatar van Mjuman
Mssr Renard schreef:

Toch is Truffaz een goede toeteraar - niet zo goed als Molvaer - maar weet doorgaans wel een goede sfeer neer te zetten

Ken je Erik Truffaz - Face a Face (2006) - MusicMeter.nl - zit aardig wat etnische invloeden in.

Mjuman schreef:

Ik ken heel veel van Truffaz, en moet zeggen dat ik zijn oude spul erg gaaf vind, en zijn modernere kwartet met Giuliani. Alsof Giuliani nieuw elan in Truffaz blaast. Het wat luie spel en de voorliefde voor allerhande (moderne) stijlen spreekt mij aan in Truffaz. Ik ben sowieso erg in mijn nopjes met de Franse moderne jazzscene. Veel goede platen die daar nu vandaan komen.

Maar deze plaat hier doet mij niets, en ook is Let Me Go! een leuk popliedje, de rest doet mij niets.

Mssr Renard
Halve punt erbij, want op zondagochtend klinkt deze toch wonderwel goed.