Do or Die - Get That Paper (2006)

Label: Rap-a-Lot

1. 24-36-24 (3:48)
  2. Get Yo Gunz (3:32)
  3. Grown Folks Biz (3:09)
  4. Hey Ma! (5:11)

met Bun B

5. Holla (3:21)
  6. It Ain't Hard (3:54)
  7. On My Own (3:40)
  8. Get This Paper (3:43)
  9. Somethin' Like a Playa (4:17)
  10. Street Shit (3:28)
  11. Up That Scratch (3:20)
er staan een aantal lekkere trax op... deze groep heeft een stuk of 5 albums maar ik vind het raar dat dit de eerste is die erop staat... egt iets om uit te checken, deze boyz hebben een hele snelle flow (twista achtige muziek) maar zy waren er eerder

om precies te zijn rappen ze al vanaf 1996 dus,

Snelle raps op een laidback beat.. egt een chillalbum

egte slechte beats zitten er niet bij get this paper,, 24-24-36 vind ik nu nog de beste nummers,, grown folks biz en hey ma vind ik ook aardige nummers tot nu toe een 3.5

Een 4*, toch goede raps, underground album uit the South, Hey Ma! is gewoon een echt lekker nummer, erg goede beats en goede skills, inhoudelijk is het niet helemaal perfect, maar zeker ver boven de Dirty South grens. Ze zijn niet voor niets al zolang bezig.

mes-one
't album is wel van Rap-a-Lot maar ze komen uit Chicago...net als Twista.