Sunderland schreef:
Precies wat freakey zegt. Het zijn liefhebbers en hobbyen nog een beetje. Ze nemen genoegen met minder en op zijn tijd ontstaat door inspiratie een album.
Als je in Apeldoorn voor 100 man tot 3x toe een toegift geeft, moet je wel liefhebber zijn. Dat heb ik geen enkele grote band voor een uitverkochte zaal zien doen.
Ze ontsnappen helaas wel aan de media-aandacht. Dat is jammer, want zodoende loopt de meute niet achter hun aan.
Ik heb dat heel veel bands onzettend vaak in een grote zaal zien doen. Dan hebben we het niet over HMH of ZiggoDome, maar zeker wel Oosterpoort, Paradiso, Tivoli, etc. Zo uniek is dat niet. Desondanks: erg goed om te horen dat The Posies in een kleine groep zo goed ontvangen worden.
Jij en freakey benadrukken het hobby-gehalte van The Posies. Ik heb daar toch moeite mee. Ik heb het liefst dat bands alles geven om het allerbeste album te maken. Om te zorgen dat de liefhebber constant de aandacht erbij houdt. Om de vergelijking met Weezer erin te houden: deze band is erin geslaagd om weer urgent te worden. Hun witte album krijgt erg goede kritieken. Hopelijk maken The Posies ook nog eens zo'n plaat. Dan krijgen ze ook de persaandacht die je zo mist.