Pearl Jam - Vic Theater, Chicago 08/02/07 (2012)

Alternatieve titel: Vault #2

7. Wishlist (4:09)
  8. Down (3:38)
  9. Undone (3:50)
  10. Off He Goes (5:25)
  11. Hard to Imagine (5:06)
  12. Gods' Dice (2:16)
  13. World Wide Suicide (3:39)
  14. Rats (5:13)
  15. Gone (4:09)
  16. Why Go (3:30)
  17. Encore Break 1 (1:40)
  18. No More (4:00)
  19. Inside Job (6:44)
  20. Low Light (3:33)
  21. Love Reign O'er Me (5:59)
  22. Encore Break 2 (3:19)
  23. Comatose (5:19)
  24. Black Diamond (5:09)
  25. Sonic Reducer (3:47)
  26. Encore Break 3 (1:13)
  27. Indifference (7:28)
Dit Vic Theatre, Chicago 2007 is een bijzonder concert van Pearl Jam uit the Vault serie. En in die Vault serie worden al bijzonder(e) (goede) concerten uitgebracht. Tijdens dit concert waren alleen leden van de Ten Fanclub welkom. Ook daarom speelt Pearl Jam een bijzondere setlist vol met nummers die zij minder vaak spelen en met minder grote nummers, bijvoorbeeld van Ten alleen Why Go. In het Vic Theatre in Chicago passen zo'n 1400 toeschouwers. Zo krijg je een intiem concert voor fanclubleden te horen met een vrij bijzondere setlist.

Wat wel vertrouwd is, is het uitstekende spel van de band. Pearl Jam is echt een geweldige live band en dat is te horen. Bijvoorbeeld op het fraaie All or None, In Hiding, Undone, Hard to Imagine, World Wide Suicide, Rats, Why Go en Love Reign O'er Me. In 2022 is dit ook op 3LP uitgebracht in een mooie book cover en dat is nu nog voor een redelijk bedrag te krijgen op bijvoorbeeld Discogs. Zeker een aanrader!