Johnny Rain - 11 (2015)

1 stem

R&B
Label: Odd Dream Republic

1. Barry, What's Going On? (3:53)

met Xodiak

2. A World of 100 (3:58)

met Quod Amoris

3. Tea and Thoughts (3:34)

met Malanda

4. -Sus- (0:23)
  5. Master of Disguise (5:19)
  6. Oakland Ting / 808 and Patron (6:43)
  7. New Religion / Dimelo (5:40)
  8. Harveston Lake (4:48)
  9. California Sun (4:41)

met TW3LV

10. Ten (4:21)
  11. -Sus Two- (1:15)
  12. Good Day, USA! (3:46)

met Xodiak

13. 22° Halo (4:53)
avatar van Bernie Sanders
Heb dit album toegevoegd omdat ik het de R&B liefhebbers niet wilde onthouden. Ik vind het een prachtig album, met name nummers als Harveston Lake, Barry what's going on, A world of a 100 en Ten zijn echt pareltjes. Ik denk dat veel mensen hiervan zouden kunnen genieten!

avatar van Sparks
Bernie Sanders schreef:

en daar nog tijd voor hebben tijdens de campagne tegen Hillary