First Signal - One Step Over the Line (2016)

Canada
Label: Frontiers

1. Love Run Free (4:29)
  2. Love Gets Through (4:52)
  3. Still Pretending (4:27)
  4. Broken (3:27)
  5. Kharma (3:38)
  6. Minute of Your Time (4:51)
  7. She Is Getting Away (3:56)
  8. December Rain (3:39)
  9. Weigh Me In (3:34)
  10. Pedestal (4:59)
  11. One Step Over the Line (5:06)
avatar van Kronos
Niet dat ik alles van Frontiers in huis haal maar dit is weeral een prachtplaat. Vroeger zat ik wel eens in de Biebob (Vosselaar) waar veel AOR werd gedraaid. Meestal vond ik het niks en zat ik te wachten op die enkele thrashnummers die voorbij kwamen. Smaak kan gelukkig veranderen/verbreden.

Mooi dat dit label het genre nieuw leven inblaast.

avatar van vielip
Dit album is inderdaad een prima opvolger van het fantastische debuut! Harry Hess (Harem Scarem) zingt wederom de sterren van de hemel. Ook de productie is top! En de nummers zelf zijn ook prima (niet onbelangrijk ). God ja, de Biebob....keer of 5 geweest naar concerten toe