menu

Marva King - Soul Sistah (2006)

mijn stem
3,00 (2)
2 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Soul / R&B
Label: Expansion

  1. Soul Love
  2. Every Night
  3. Yo Attitude
  4. Sistah
  5. Super Fly
  6. Baby This Love I Have
  7. My Life
  8. Know You
  9. Be Thankful
  10. Mellow
  11. Trippin
  12. Know You
  13. The Flash
  14. Lovely
  15. Singing Whoa
  16. Big Ups
  17. Tomcat Skit
  18. Wanna Be
zoeken in:
avatar van platedraaier
3,0
Geweldige soul/r&b plaat van deze voormalige 'New Power Generation' zangeres. ik vind haar stem erg mooi.(de rest van haar ook trouwens). Wat opvalt is de diversiteit binnen het genre. Beetje jazzy, beetje hiphop, zelfs een nummer met een viool. Delen van haar album zijn te beluisteren op haar website. Met fotos
http://www.marvaking.com/ma...

avatar van Reijersen
3,0
Deze bijzonder opvallende verschijning was achtergrondzangeres bij artiesten als Stevie Wonder, Prince, The Whispers en Lenny Kravitz. Dit is haar derde soloalbum waarop Marva haar enorme stembereik etaleerd. Af en toe heeft ze de neiging dit teveel te laten horen, maar haar prestaties zijn dan ook uitzonderlijk.

The listener loving voices MOET aan deze plaat. Loop je warm voor Chaka Khan, Kim Burrel of Ledisi, dan MOET je aan deze plaat. Deze plaat ademt soul en op een prachtige indrukwekkende manier. Haar stem staat als een dijk en daar draait het album om. 4,5 dik verdienden sterren.

avatar van Reijersen
3,0
Tsja, mijn enthousiasme is ondertussen toch wat getemperd. Luister deze cd nog maar sporadisch. Het is toch allemaal wat teveel van hetzelfde en de vaak wat overdreven stemacrobatiek gaat ook wat vervelen.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:28 uur

geplaatst: vandaag om 16:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.