Soul Position - Things Go Better with RJ and Al (2006)

Label: Rhymesayers

1. The Beginning (0:44)
  2. No Gimmicks (3:12)
  3. Hand-Me-Downs (3:17)
  4. The Extra Mile (3:37)
  5. Blame It on the Jager (3:12)
  6. I Need My Minutes (3:11)
  7. Keep It Hot for Daddy (3:13)
  8. I'm Free (2:26)
  9. Keys (4:18)
  10. The Cool Thing to Do (3:01)
  11. Priceless (3:35)
  12. Drugs, Sex, Alcohol, Rock-N-Roll (4:10)
  13. Things Go Better (4:32)
Pauper
Hand-Me-Downs is wel heel ernstig tof, weer een heel aardig project van RJD2, nicee

avatar van Osiris Apis
Toch maar verhoogt met 0.5* naar 3.5*.
Blueprint vind ik nog steed niet super goed als mc. Zijn stem irriteerd me een beetje. De teksten zijn makkelijk te begrijpen en Blueprint is goed te verstaan. De onderwerpen zijn gevarieerd en de meeste verhalen hebben een boodschap.
En RJD2's productie is ook in orde, maar niet zijn beste werk.

avatar van waxs
Osiris Apis schreef:
De onderwerpen zijn gevarieerd en de meeste verhalen hebben een boodschap.

The Cool Thing To Do vond ik persoonlijk wel een humoristisch maar ook een goede boodschap hebben

avatar van Osiris Apis
Ja idd, Blame it on the Jäger vind ik ook wel humor hebben.

avatar van waxs
Ik heb het album overigens een 4* gegeven, vind het wel wat hebben en ben wel te spreken over Blueprint.

Weet iemand waar ze the beginning vandaan hebben. Komt volgens mij uit een film, maar ik kom niet op de titel, damn....

platvoet en zijn vriendjes maybe:P

avatar van Reijersen
Beter album als 8 Million Stories, maar evengoed is Blueprint erg zwak. De beats zijn alleen sterker als op het eerstgenoemde album en dat scheelt als een slok op een borrel.

3 sterren.

avatar van MFPascal
Voor die 4 en een halve eu laat ik deze niet liggen bij de Fame.

Rene1979
Was deze zo goedkoop bij fame??
Hebben ze hem nog denk je

avatar van MFPascal
Ze hadden nog 1 exemplaar toen ik 'em kocht. Maar dat is nu natuurlijk alweer bijna 2 weken terug. Kijkje nemen kan geen kwaad natuurlijk.

Rene1979
zeer vet cdtje!