Arthur Prysock - All My Life (1976)

Soul
Label: Old Town

1. I Wantcha Baby (6:43)
  2. All My Life (5:39)
  3. I Love Makin' Love to You (4:28)
  4. Baby I'm the One (3:40)
  5. When Love Is New (7:05)
  6. One Broken Heart (4:51)
  7. All I Need Is You Tonight (4:02)
  8. This Is What You Mean to Me (2:58)
avatar van Karma_To_Burn
Ontdekt via de kringloper, maar stiekem is dit gewoon een heerlijk funky feel-good album! Luistert ontzettend lekker weg!

3,5 kan ik hier toch zeker wel aan kwijt, gaat wat mij betreft nog vaak op de draaitafel!

avatar van gaucho
Leuke vondst volgens mij, want dit is een tamelijk obscuur album. Ik ken alleen When love is new en All my life, die ik op een verzamelaar met Philly-soul heb staan. Maar dat zijn inderdaad lekker soepel swingende disconummers. Ze ademen een beetje dezelfde sfeer uit als de Philly-platen van Lou Rawls in dezelfde periode. En net als Rawls had Arthur Prysock al een hele carriere in de blues en de vocale jazz achter de rug voordat hij deze moderniseringskuur onderging. Hij liep toen al tegen de vijftig, schat ik.

't Album is enkele jaren geleden door reissue-company BBR op CD uitgebracht.