Garou - Garou (2006)

Canada
Label: Sony

1. Le Temps Nous Aime (3:27)
  2. Je Suis le Même (3:30)
  3. Plus Fort Que Moi (3:02)
  4. L'Injustice (5:18)
  5. Que le Temps (3:59)
  6. Même Par Amour (3:25)
  7. Dis Que Tu Me Retiendras (3:38)
  8. Trahison (3:58)
  9. Milliers de Pixels (3:33)
  10. Je Suis Debout (3:26)
  11. Viens Me Chercher (3:32)
  12. Quand Je Manque de Toi (3:29)
avatar van c-moon
Ah.. goed dat Garou ok is toegevoegd, was daar zelf ook mee bezig, maar toen had ik al te veel in de wachtrij staan:-)

Heb deze man aan het werk gezien in de hotellounge van het hotel in Warschau waar hij en zijn band blijkbaar ook verbleven.. Had van deze Candadees nog nooit gehoord....

De heren en dames begonnen daar in die hotellounge gezellig te jammen en jazz en bluesstandards te zingen.. heel amusant allemaal.. toen bleek dat ie blijkbaar in Frankrijk, Quebec, Luxemburg, Zwitserand en ook in Polen wereldberoemd was en naar de artiestennaam "Garou" luisterde..

En ja hoor..later in het straatbeeld zag ik affiches die zijn optreden aankondigden....

Mijn broer (die in Zwitserland woont) viel omver dat ik deze man niet kende ... maar ik zei al ook in Zwitserland is ie heel populair ;-D

avatar van dynamo d
Betse nummer is Même Par Amour. Gitaarwerk hierop doet me sterk denken aan Led Zeppelin's "Kashmir". Garou heeft een goede stem en de Franse taal is gemaakt voor muziek, maar verder vind ik het album ietwat teleurstellend. Dommage.

avatar van Kirsten035
Een van mijn favoriete artiesten. Wat een stem, en wat een cd's levert hij steeds af. Mijn favorieten van dit album zijn toch wel tracknr. 10, 11 en 12.