Kempi & Alchemist - Rap N Glorie (2016)

Nederland / Verenigde Staten

6. Ik Wil Nikes [Instrumental]
  7. King Kong / Observeer [Instrumental]
  8. D Boy [Instrumental]
avatar van TheLegacy
Dus.. iemand die dit heeft beluisterd? Ik zou het graag willen, kan de EP echter nergens vinden.

avatar van mh040
TheLegacy schreef:
D Boy is te beluisteren op youtube

avatar van TheLegacy
Ja, die had ik wel gevonden haha..
Ik was vooral benieuwd naar de andere nummers.

De EP staat al enkele dagen op Spotify. Ik vind D Boy misschien wel de minste track van de EP, en zelfs die is nog hard. Zeker het beluisteren waard!

avatar van bennerd
Dé Alchemist? Leuke combinatie, ben benieuwd naar hoe die ontstaan is.

avatar van mh040
bennerd schreef:
Dé Alchemist? Leuke combinatie, ben benieuwd naar hoe die ontstaan is.

hier wat achtergrondinformatie

avatar van TheLegacy
Bizar dat die track met Ismo er niet op is gekomen. Dat klonk namelijk als één van de betere tracks die Kempi de laatste jaren gemaakt heeft. Stiekem hoorde ik er zelfs een kleine Kempi klassieker in à la Zoveel Stress, Kutsysteem. Puur, oprecht, veel emotie, zo hoor ik Kempi toch het liefst. Met het gros van de nummers op deze plaat kan ik niet zoveel.

Rene1979
Ik vind dit toch wel een lekker eptje