Ugly Heroes - Everything in Between (2016)

Label: Mello

1. Today Right Now (3:20)
  2. Daisies (3:25)
  3. This World (3:14)
  4. Notions (2:59)
  5. Peace of Mind (3:19)
  6. Choir Practice (3:17)
  7. Place Called Home (3:17)
  8. Can't Win for Losin' (3:26)
  9. Roles (3:11)
  10. Heart Attack (3:25)
  11. Force Fed (2:48)
  12. Soul Searching (3:38)
  13. Unforgiven (3:44)
  14. Fair Weather (4:06)
avatar van -marco-
Heerlijk album, maar helaas niet zo sterk als zijn voorganger.

avatar van Silky & Smooth
Ik vind het juist iets beter uitgewerkt klinken dan haar voorganger, al zijn ze aan elkaar gewaagd. Vooral Red Pill vind ik opvallend sterk hier. Ik ben sowieso blij dat Apollo Brown hier weer als vanouds produceert en zoals op Grandeur!

avatar van Nr.4
Tof album wederom van Apollo Brown. Sinds 2010 echt ongelofelijk veel uitgebracht en bijna altijd meer dan de moeite waard. Hier ook weer. Red Pill en Verbal Kent trek ik heel slecht op andere producties heb ik wel gemerkt (oersaai), maar als team met Apollo is het gaaf, het totaalplaatje klopt. Weet nog niet of ik het beter vind dan de voorganger, maar zal niet veel schelen.

avatar van thgryda
Pfff die eerste beat al meteen é... Ze mogen nog 100 keer zeggen dat het altijd hetzelfde klinkt maar ik zal toch telkens fijn met mijn kopke mee schudden op de beat en die snares, drums en samples voelen!

avatar van Shelter
De producties zijn inderdaad wat eentonig, maar over het algemeen betekent dat vette beats en fraaie samples. Wat ik vooral waardeer aan dit album, zijn de soms geweldige teksten. Over het geheel meaningful en interessant om naar te luisteren. De producties zijn headbangers maar niet genoeg om het naar een 4.5 of 5 te tillen. Desondanks vet album.