Iggy & The Stooges - Telluric Chaos (2005)

Label: Jungle

1. Loose (3:56)
  2. Down on the Street (4:23)
  3. 1969 (3:40)
  4. I Wanna Be Your Dog (5:37)
  5. TV Eyes (5:11)
  6. Dirt (3:52)
  7. Real Cool Time (3:08)
  8. No Fun (4:12)
  9. 1970 (6:14)
  10. Fun House (7:19)
  11. Skull Ring (5:07)
  12. Rock Star (4:18)
  13. Electric Chair (Encore) (5:16)
  14. Little Doll (5:07)
  15. Idea of Fun (5:04)
  16. I Wanna Be Your Dog (3:50)
  17. Not Right (3:07)
avatar van platedraaier
Een live optreden va 22 maart 2004 in Tokyo. Hij klinkt zoals the Stooges horen te klinken, rauw, rommelig en hard. Hoewel hij toch wel meer gepolijst klinkt dan vroeger. En dat saxofoontje dat steeds meespeelt........dat hoeft van mij niet zo. Verder wel allemaal lekkere nummers. En die energie van Iggy Pop is echt ongelooflijk. Mede vanwege de sax. 3,5*

avatar van freakey
Prima live album van de gereuneerde Stooges, van mij mogen ze echter wel een live cd maken in nieuwe bezetting.. en dan graag eindelijk eens een goedklinkende vette versie van Open Up and Bleed graag!!!