Dark Suns - Everchild (2016)

Duitsland
Label: Prophecy

1. The Only Young Ones Left (6:11)
  2. Spiders (5:51)
  3. Escape with the Sun (6:15)
  4. Monster (7:19)
  5. Codes (6:39)
  6. The Fountain Garden (5:42)
  7. Unfinished People (7:22)
  8. Everchild (6:26)
  9. Torn Wings (8:49)
  10. Morning Rain (10:41)
  11. Yes, Anastasia * (10:08)
avatar van shadowgallery
Heerlijke plaat met geweldige songs.

Het hinderlijke getoeter neem ik dan maar voor lief.
Je kunt niet alles hebben.

avatar van [WZ]
Lang niet meer zo boeiend als de 1st paar..

avatar van pos
pos
Uitermate boeiend juist. Ik heb ze wel eerder gehoord maar dacht altijd een beetje aan een mindere versie van Opeth. Voorlopig ben ik aardig onder de indruk van deze nieuwe plaat. Vooral Pain of Salvation is een naam die regelmatig opkomt. Prachtige nummers. Als iemand als Steven Wilson met dit soort nummers zou komen zou iedereen lyrisch zijn denk ik.

Zit prima in elkaar deze muziek, maar kan me toch niet blijven boeien, ik denk iets te gezapig voor mij...

avatar van notsub
Deze CD zit wel heel erg in de Blackfield / Steven Wilson hoek. Het is wel erg opzichtig zo. Deze release is daarmee niet direct slecht, maar op zijn minst wat overbodig.