Trixter - Hear! (1992)

Label: MCA

1. Road of a Thousand Dreams (4:07)
  2. Damn Good (4:53)
  3. Rockin' Horse (4:12)
  4. Power of Love (3:52)
  5. Runaway Train (5:23)
  6. Bloodrock (4:36)
  7. Waiting in That Line (5:05)
  8. Nobody's a Hero (4:26)
  9. Wild Is the Heart (4:17)
  10. What It Takes (5:03)
  11. As the Candle Burns (5:56)
  12. On the Road Again (3:46)
Guitars & Wings
Eerste cd was een erg "cheesy" aangelegenheid. Deze cd is stukken beter te verteren. Een volwassener geluid zou ik het noemen. De songs zijn erg aanstekelijk en catchy. Je wilt gelijk meezingen cq meeblèren. Denk aan bands als Firehouse, Nelson en Warrant (> minus de cheesy / sexistische teksten). De eerste track is wat misleidend, die neigt erg naar Tyketto, het vuurwerk begint bij track 2. Zanger heeft iets van Michael Sweet van Stryper

avatar van vielip
Dus als het naar Tyketto neigt dan is er geen vuurwerk mogelijk? Kan aan mij liggen maar Tyketto is toch van een beduidend hoger (en beter) niveau dan Trixter wat mij betreft. Ik heb dit album in huis en vind het best aardig. Heb er een beetje een haat-liefde verhouding mee.

Guitars & Wings
vielip schreef:

De eerste Tyketto is meer dan volwassen rockplaat, maar echt vuurwerk....nee. Daar was ie iets te degelijk voor. Dat was trouwens de tweede cd die ik ooit kocht naast de Giant cd (last of ...).
Ik dacht eigenlijk dat je alles wel leuk vind.

avatar van vielip
Hm ik vind de eerste van Tyketto anders toch behoorlijk knallen hoor. Maar dat het een volwassen hardrock album is en wat je daarmee bedoeld begrijp ik wel (denk ik). Last of the runaways van Giant is trouwens ook niks mis mee
En ik vind inderdaad veel leuk, maar alles? Neuh, er zijn nog zat dingen waar ik weinig mee kan...

avatar van Arjan Hut
Hele verrassende plaat eigenlijk. Had meer kaas verwacht, maar je krijgt een speelse, plezierige glammy hardrockplaat die me soms aan de Britten van Slade (In flame) en Little Angels doet denken.