menu

Christian Fennesz & Jim O'Rourke - It's Hard for Me to Say I’m Sorry (2016)

mijn stem
3,90 (20)
20 stemmen

Oostenrijk / Verenigde Staten
Electronic / Avant-Garde
Label: Editions Mego

  1. I Just Want You to Stay (18:09)
  2. Wouldn't Wanna Be Swept Away (20:14)
totale tijdsduur: 38:23
zoeken in:
Bas I.
Met momenten (heel) tof. Vooral in het tweede deel zaten prachtige stukken. Het rustige stuk met de bellen (?) bijvoorbeeld. Ook de climax op het einde was genieten. Ik kijk er naar uit om meer samenwerkingen van deze heren te beluisteren.

avatar van MVW
MVW
Gisteren een eerste luisterbeurt van deze plaat van twee artiesten die ik afzonderlijk al erg waardeer. Dat kon dus haast niet misgaan en inderdaad: een op het eerste gehoor prima samenwerking. Smaakt naar meer.

avatar van popstranger
4,5
Dit is gewoon pure bliss, elektronica met gruizige gitaren die bij elke beluistering steeds dieper inwerken. Het begrip muziekgolven komt op dit album geheel tot z’n recht en ik laat me er graag op meedrijven ‘s nachts zittend in de tuin.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:44 uur

geplaatst: vandaag om 15:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.