Cdatakill - Valentine (2006)

Electronic
Label: Ad Noiseam

1. No Brakes (4:22)
  2. You Are Mine (5:08)
  3. Yesterdays (5:09)
  4. Mingi. (3:13)
  5. Nefertiti Dub (4:50)
  6. Interlude (Mating Song of the 808) (1:40)
  7. Two Hammers (3:20)
  8. Hungry (3:35)
  9. Raining Glass (4:21)
  10. Tornado Sirens (3:30)
  11. Arapohe County Sunset (2:06)
avatar van Goodfella
Nee, dit werkt niet bepaald. Cdatakill 17 versnellingen lager, maar ipv anno '06 iets leuks met dubstep te doen ontaardt Valentine in gruizig, rommelig, dof en sloom gepruttel dat de middenmoot alleen tijdens de ruige soundscape in opener "No Brakes" overstijgt.

avatar van tovenaar
Afgewisseld met z'n oude leuke rateldingetjes werkt dit nog enigzins (zie z'n optreden op Maschinenfest), maar zo als luistervoer is dit echt te stoffig. 't Klinkt allemaal te bruin om van de vloer te komen. Missertje.

avatar van Onderhond
Dit werkt anders heel wat beter als een Vex'd vind ik.

Zou er nu ook niet meteen mee op een dansvloer willen staan, maar als luistermuziek heeft dit plaatje toch een erg mooie sfeer te bieden. Daarom ook dat het mij wat leuker aandoet dan Vex'd. Allemaal leuk die dubstep, maar hoort sowieso niet echt thuis op een dansvloer vind ik.

Dan liever een album dat zich meer op sfeer en luistergenot richt. 4*, erg aangename verrassing dit.