Jannes - Laat Me Vrij (2006)

Label: CNR

1. Oh La La L'amour (3:12)
  2. Eerst Wil Je Dit (3:10)
  3. Als Jij Gaat (2:43)
  4. Laat Me Vrij (3:17)
  5. Eens Dan Zul Je bij Me Zijn (3:18)
  6. 'k Heb Jou Alleen Maar Om van Te Dromen (3:08)
  7. Bella Maria (3:28)
  8. Heb Om Mij Maar Geen Verdriet (3:23)
  9. Darling I Need You So (3:01)
  10. Ik Dans Met Jou de Hele Nacht (3:02)
  11. Jij Bent Veel Mooier Als Je Lacht (3:35)
  12. Zeg Nu Geen Nee (3:31)
  13. Jij Hebt 'n Hartje van Goud (3:09)
  14. De Hele Wereld Mag 't Weten (3:15)
  15. 'n Uitje Met Z'n Twee * (3:36)
  16. Als het Stille Nacht Weer Klinkt * (3:19)
  17. Deze Kerst Ben Je bij Mij * (2:49)

hhaah mee eens

Ik vind het bijvoorbeeld leuk!

Hij brengt zijn muziek altijd op een hele leuke vrolijke manier.. dat mag ik wel!
Bij zijn concerten weet hij de zaal goed mee te krijgen, en het meezing-gehalte is altijd erg hoog!

Ook bij dit album is dat gehalte weer erg hoor..
Maar in vergelijking met zijn vorige album(s) is deze toch iets minder..
Misschien het album iets vaker opzetten dan maar!

Album gaat wel..
Niet echt veel bijzonders..

Akonner
Wat is waar van het gerucht dat hij homo is? Hij heeft wel een vrouw en kind.

Akonner
Wib0__ schreef:
Album gaat wel..
Niet echt veel bijzonders..

Akonner schreef:
Wat is waar van het gerucht dat hij homo is? Hij heeft wel een vrouw en kind.

Omdat het geén gerucht is..
Hij is gewoon hetero, gelukkig getrouwd, en een kind!
Flauwe Kul dus!

Akonner schreef:

Lachwekkend hé ..
MoehWhahaa! Tevreden?

Zyn muziek is wel altyd vrolijk, en het is een toffe gast!
Maar ik moet het niet tevaak horen,
verhoogd naar 1,5*

Mojo Pin
Die hoezen van hem zien er echt altijd hetzelfde uit.

er zijn mensen die dit echt heel erg leuk vinden; ik niet

Ik vind dit wel leuk. Puur om te lachen. iha + paardenworst.

er zijn mensen die dit echt heel erg leuk vinden; ik niet

ik moet hier toch genadeloos op terug komen!! jannes is een aardige meneer en daardoor ben ik zijn muziek ook meer gaan waarderen; ik weet dat dat eigenlijk niet de bedoeling is, maar er is niet zo iets als De Bedoeling, daarom kan het wel.

Mojo Pin schreef:
Die hoezen van hem zien er echt altijd hetzelfde uit.

ik noem dat een Kwaliteit

oruiz schreef:

Zo , jij rijdt hier even je karretje in de poep zeg.

Jannes is geslaagd.

Bij de Keukenconcurent!

Sven Bersee
He, he, wat moet jij? Jammer, het klinkt op het forum veel minder dan live met tape voor lipstekels. Dank voor die bloemen, zo'n typ vind ik Jannes wel.

avatar van Oldfart
Het grote ' nationale ' succes van ene Jannes uit Noordscheschut, heeft mijn buurvrouw gedompeld in diepe rouw.

Zij was de fan van het eerste uur, bij elk optreden en iedere schnabbel stond zij een uur van te voren vooraan bij het podium.

Van het een kwam een ander:
de eerste handtekening: opvallend zwaaien en meezingen, nog fanatieker de hele provincie ( Drenthe), en later ook Groningen, Overijssel en Friesland afgereisd: niets werd er gemist.

Zo vaak kwam de buurvrouw dat ze een keer mee mocht rijden naar een optreden; de hemel op aarde van de echte fan.
Ze werd zelfs een beetje een vertrouweling en mocht vaker mee.
Ze hoorde bij de bevoorrechten!
Dit ging enige tijd goed.
Maar toen:
HELP het nationale succes.

De buurvrouw werd te kennen gegeven dat ze misschien maar niet zo vaak meer moest gaan, meerijden was ook van de baan.

Want tja Jannes is wel aardig, "en zo gewoon zichzelf gebleven" ,
zo'n gewoon uitziende buurvrouw opvallend zwaaiend naar de camera en ieder woord mee brullend, dat kan nog net op TV Drenthe,
maar voor de landelijke is promotioneel een leuke blonde babe beter passend voor de PR en het beeld van Jannes naar buiten.

En zo is het gekomen dat ik voor het eerst sinds drie jaar verlost ben van een overdosis Jannes.

Want liefde moet wel van twee kanten komen, natuurlijk.

(zou de titel van deze plaat over de buurvrouw gaan.....nee toch?!)

Sheplays
Nu maar hopen voor deze Jannes dat hip en jong Nederland zich massaal op hem zal storten .

Ik hou het maar beter bij The Cure, Robert's lipstick is mooier van kleur.

avatar van George
Een mooi , maar ook dramatisch 'echt' verhaal over Jannes en jouw buurvrouw , Oldfart !

Oldfart schreef:

(zou de titel van deze plaat over de buurvrouw gaan.....nee toch?!)

Hier Jannes: "Jawel, maar niet alleen de titel hoor. Ook de nummers Darling I Need You So, Als Jij Gaat, Eens Dan Zul je Bij me Zijn en Heb Om Mij Geen Verdriet slaan op buurvrouw. Alleen De Hele Wereld mag 't Weten moest eigenlijk De Hele Wereld Mag 't Niet Weten zijn. PS: Ik hou van iedereen.

avatar van Oldfart
George schreef:

...., tja het is net een levenslied, maar wellicht voor de buurvrouw de blues

avatar van George
Oldfart schreef:

...., tja het is net een levenslied, maar wellicht voor de buurvrouw de blues

Ja, en bij haar zal daarom -waarschijnlijk- geen sentiment meer heersen.

Wib0__ schreef:

Omdat het geén gerucht is..
Hij is gewoon hetero, gelukkig getrouwd, en een kind!
Flauwe Kul dus!

dat hij getrouwd is wil niks zeggen. kijk maar naar Carlo Boszhard, oh pardon....

avatar van papsie
Wat hebben een buurvrouw, al dan niet homo of hetero of een mooie hoes met deze muziek te maken? Jannes is voor mij 100% ontspanning en vrolijke muziek en voor de rest blijft privé, privé.

papsie schreef:

Papsie, stel je niet aan

ichiman38
rommel