La Toya Jackson - Heart Don't Lie (1984)

Label: Epic

6. I Like Everything You're Doin'
  7. Frustration
  8. Without You
avatar van MetalMike
Dit was denk ik mijn eerste lp van haar, heb hier nog steeds een groot zwak voor. Enige nummer waar ik altijd moeite mee had was "Hot Potato", dat klonk altijd zo lullig vond ik. Daar kijk ik nou wel anders tegen aan.
Weer een iets betere plaat en ik als ik het niet mis heb ook haar meest succesvolle!? Vocaal is ze hier ook een stuk sterker geworden. Goede opener, een lekker titelnummer en een zalig "Bet'cha Gonna Need My Lovin'".
Laatste 3 nummers behoren ook tot de sterkste nummers, waarmee "I Like Everything You're Doin'" denk ik mijn favoriet is van de drie. "Frustration" is een rocker zoals "Night Time Lover" dat op het debuut was, een lekker fris nummer.
Hiermee eindigde ook een beetje haar typische licht onschuldige muziekstijl, haar man nam als ik het goed heb de regie hierna over en de "sexy" La Toya wordt gelanceerd, waarmee ook de muziek veranderde. Ook die stijl bevalt me, maar ik mis ook deze ietwat lieflijke onschuldige meid die ze hier nog een beetje was.

avatar van MetalMike
MetalMike schreef:

Foutje uiteraard, je krijgt eerst nog de elpee Imagination, in deze zelfde relaxte stijl...