Mötley Crüe - Live (1999)

Alternatieve titel: Entertainment or Death

Rock / Metal
Label: Motley

1. Looks That Kill (6:07)
  2. Knock 'Em Dead (3:36)
  3. Too Young to Fall in Love (3:41)
  4. Live Wire (4:18)
  5. Public Enemy #4 (4:53)
  6. Shout at the Devil (4:19)
  7. Merry-Go-Round (3:23)
  8. Ten Seconds to Love (4:46)
  9. Piece of Your Action (4:06)
  10. Starry Eyes (4:38)
  11. Helter Skelter (4:17)
  12. Smokin' in the Boys Room (5:19)
  13. Don't Go Away Mad (Just Go Away) (4:14)
  14. Wild Side (5:53)
  15. Girls, Girls, Girls (4:51)
  16. Dr. Feelgood (5:13)
  17. Without You (3:06)
  18. Primal Scream (5:42)
  19. Same Ol' Situation (S.O.S.) (4:34)
  20. Home Sweet Home (4:07)
  21. Kickstart My Heart (8:12)
avatar van vielip
Schitterend live album!! Ondanks dat de opnames van verschillende concerten uit verschillende jaren zijn, klink het als 1 concert dankzij de overdonderende produktie! Schitterend om nummers van de eerste 2 albums eens in een live versie te horen.
De intro van Tommy voordat ze Wild side aftrappen is ook fenomenaal!!!

avatar van Metalhead99
Erg goeie live verzamelaar van Mötley Crüe. Ook al zijn het opnames van verschillende optredens, overal klinken ze even enthousiast en je voelt gewoon dat ze het met plezier doen. Dat vind ik altijd heel erg belangrijk. De kwaliteit van de geluidsopnames verschilt wel een beetje, maar niet echt heel erg opvallend, gelukkig. Dit is een prima plaat voor de liefhebbers van Mötley Crüe.

avatar van Ducoz
Het zijn inderdaad erg fijne opnames!