The Honeymoon Killers - Hung Far Low (1991)

Label: Fistpuppet

1. Mad Dog (3:02)
  2. Kansas City Milkman (3:43)
  3. Mr. Big Stuff (1:54)
  4. Vanna White (Goddess of Love) (3:38)
  5. You Can't Do That (3:38)
  6. Quittin' Time (3:31)
  7. Devil's Jump (2:21)
  8. Tanks a Lot (2:45)
  9. Fannie Mae (3:31)
  10. Scootch Says (1:56)
  11. Something's Wrong (2:40)
  12. Madwoman Blues (1:49)
  13. Whole Lotta Crap (3:21)
avatar van Paalhaas
Een heerlijke, vuige garage/punk/voodoobilly/blues-plaat van deze onderbelichte 80's-band van Jerry Teel en Lisa Wells. Op deze, hun laatste album, worden ze geholpen door niemand minder dan Jon Spencer en zijn trouwe drummer Russel Simins. Uit deze samenwerking zou ook Teel's participatie op de eerste 2 Boss Hog-albums voortvloeien.
Voor een idee over het geluid van deze muziek: denk aan de Stooges in de mixer met the Cramps en Pussy Galore, versterkt met een vleugje nitroglycerine. I like it! 4,5/5

P.S.: Alle beschikbare mp3-versies zijn verkeerd getiteld. De 3e track moet zijn Vanna White (Goddess of Love)/You Can't Do That waardoor alle volgende titels een nummertje opschuiven en er plaats komt voor nummer 10 Something's Wrong. 't Is maar dat je 't weet.

avatar van Ataloona
''jeses, wat een verdomd lekker harde in-your-face plaat dit '' Dat schreef ik net op Soulseek en daarom moet ik Teun ook bijstaan in zijn mening. Geweldige plaat en helaas nogal onbekend op MuMe. Ook deze plaat maar eens proberen in de aandacht te gooien.

avatar van Paap_Floyd

Edit: wat een gezellige muziek zeg. Dit gaan we vaker draaien. Voor nu een dikke 4*

avatar van Ataloona

(Overigens echt muziek voor jou Paap)

avatar van Paalhaas
Paap_Floyd schreef: