The Game - Streets of Compton (2016)

Label: Blood Money

1. Support Compton (4:09)

met J3 en Payso

2. Roped Off (3:35)

met Problem en Boogie

3. Hit the News (2:26)
  4. Bullshit (3:00)
  5. Can’t Wait (2:46)
  6. Gang Signs (4:01)
  7. Unfollow Me B*tch (2:40)

met Problem

8. The Chronic (3:25)

met AD en AV

9. Like Me (2:48)
  10. Death Row Chain (3:35)
  11. For the Homies (3:44)

met Micah en Payso

avatar van Yestsida
Zijn eerste soundtrack.

Dit is de soundtrack van zijn 3-delige A&E documentaire serie dat mij persoonlijk onbekend is. De eerste van twee soundtracks dat de rapper in 2016 uitbracht. Dit is de betere.

Streets of Compton klinkt oké, maar als je niet bekend bent met dit project mis je ook vrijwel niets. Roped Off en Gang Signs zijn eigenlijk de enige die niet zouden misstaan op een studioalbum. Vooral die eerstgenoemde is heerlijk, leuk om daar een jonge WESTSIDE BOOGIE op te horen.

De rest klinkt voornamelijk als The Game op automatische piloot met standaard beats. De overige rappers voegen ook niets toe aan het geheel.

Verlaging van 3,5* naar 3*.